Resebloggartävling hos Momondo (röstning avslutad)

Sedan igår rullar en resebloggartävling hos Momondo, flygsökarsajten ni vet. Där är jag med i både kategorin Blogg och även Video. Bloggen rullar ju på mest dagligen men det borde vid det här laget vara hyfsat bekant att jag även driver en Youtube-kanal med samma namn. Och där jag faktiskt gör skäl (och själ) för namnet. FlyingDryden alltså. Senast igår landade det (no pun intended) en ny tripreport från flygresan med Emirates 777:a till Dubai. Och fler filmer är på gång.

Hur som helst. Tävlingen. I första rundan är det klassiskt, (o)hederligt röstfiske det handlar om. Jag sällar mig till skaran som fiskar. Utan att skämmas. Är man nominerad så är man.

Att det var jag som nominerade mig själv skäms jag inte heller över. Om ingen annan gör det så är det ju min skyldighet.

Jag önskar alltså en minimal men ändå ansträngning från er (typ) trogna läsare. Blogg och Youtube-kanal är ju faktiskt ingenting utan er (typ) och det här är inget undantag (typ). Jag behöver era röster (typ)! Varför? För att gå vidare till finalen där en jury sedan väljer mig som (typ) värdig vinnare. Så klart.

Typ.

Hur gör en då?

Röstningen avslutades den 19 april 2018 klockan 23:59! Tack till alla er som ställde upp och försökte lyfta fram min blogg och Youtube-kanal!

Som sagt. Klassiskt röstfiske. Det är ett smutsigt jobb. Någon måste göra det. Jag gör det. Alla andra i tävlingen gör det. Det är så reglerna är. Och det bästa av allt är att ni gör som ni själva vill. Det finns ju andra bloggar att rösta på också. Gillar ni dem mer så röstar ni så klart på dem. Det är inte svårare än så.

Vad ni får ut av det om jag vinner? Tja, goda chanser till ännu mer helt gratis reseinspiration på bloggen och Youtube-kanalen. Det är väl ändå något? Och om ni nu väljer att rösta på mig så tackar jag så klart ödmjukast för detta! All kärlek!

Kaffe på 10000 meter

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.