Vlogg: att flyga Emirates till Dubai

När vi flög till Dubai över påsk så var det premiär för mig att hoppa på en av flygbolaget Emirates alla 777:or. Efter att ha sett dem på både Arlanda och andra flygplatser ute i världen så var det alltså dags för att själv sätta mig i det som av många ses som ”världens bästa ekonomiklass”. Upp till bevis med andra ord och förhoppningarna var ganska högt ställda. Det här var också min första trippelsjua-flygning på ett och ett halvt år. Helt klart på tiden!

Jag kommer att skriva en djupare recension av min tur-och-retur-resa Stockholm Arlanda till Dubai med Emirates men den kommer lite senare. Det som dock finns klart är en tripreport på min Youtube-kanal. Där går jag igenom allt från Arlanda, flygplanet i sig, boarding, IFE, utrymmena man har i sitt ekonomisäte, lite åskväder, givetvis maten och så slutligen ett besök på toaletten (vilket börjar bli standard i mina filmer…).

Som sagt. En fulländad recension i bloggformat är på gång men tillsvidare kan jag rekommendera filmen som ni antingen hittar här under, eller så surfar ni in på Youtube-kanalen och tittar där. Kom också ihåg att prenumerera på kanalen om ni inte redan gör det (klicka på röda Prenumerera-knappen), jag har massor av filmer på gång!

Har du flugit med Emirates? Vad tyckte du?

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

8 KOMMENTARER

  1. Jag tror att det var det planet jag flög med från Kapstaden, eller så var det andra flighten från Dubai till Köpenhamn. Minns att det var förvånansvärt stort benutrymme. I alla fall i jämförelse med hur det är med Turkish Airlines… Å andra sidan hade jag hela raden för mig själv mellan DBX-CPH ?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.