Vlogg: Zipline ovanför Dubai Marina

Jag har ju redan bloggat om att åka zipline i Dubai, men det var i stillbildsformat. Nu finns det en kort vlogg färdigklippt om äventyret. Som började på 42:a våningen. 180 meter upp. Som slutade en kilometer senare. Där nere vid Dubai Marina Mall. Ett par-tre meter ovanför vattenytan.

Eller för att citera mig själv.

THIS IS FLYING DRYDEN!

För att se filmen, klicka igång den här nedanför eller gå in på Youtube och titta (eller i appen, om ni kör mobilt). Om ni inte redan prenumererar så ska ni så genast göra det. Klicka in på kanalen och tryck på Prenumerera-knappen så får ni alla framtida filmer i ert flöde, antingen i appen eller i webbläsaren. Lätt värt. Om ni frågar mig alltså.

Har jag någon läsare som testat zipline i Dubai eller någon annanstans? Eller någon som är sugen?

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.