Jag fick frågan tidigare igår eftermiddag om vi var sugna på lite spontangrillning. Ni vet. När det är 26°C den 15 maj, det är i princip vindstilla och det ser ut att bli en fullkomligt magisk kväll. Jag ba…

…”nja, njä, vet inte om jag hinner” och andra helt sinnesrubbat dåliga skäl.

Ibland är det bra att det finns andra som räddar upp situationen. Så, efter RunAcademy (och det sista löppasset innan Göteborgsvarvet) kittade vi ihop och stack ut till Andersön utanför Östersund och mötte upp bror med fru. Där sprakade elden, vi grillade lite och bara njöt av en helt overklig men ändå högst verklig kväll.

Jämtland. Maj. Så här. Det är så att klockorna stannar. Och det är nästan så jag önskade att de gjorde det där och då. Absolut världsklass!

Solnedgång på Andersön, Jämtland Selfie i vattnet Solnedgång på Andersön, Jämtland

4 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här