Premier League och höstkänslorna

FotbollsTravelSå kom den. Hösten. Redan i juni. Samma dag som fotbolls-VM i Ryssland drog igång. Sju plusgrader, bitiga vindar som hugger i trädkronorna, vita gäss på Storsjön och gråtunga moln som emellanåt låter regnet ramla ner på asfalten där jag cyklar hem från jobbet. Det är bara oktober självt som kan vara mer oktober än det här. Och Premier League.

För i höst är det igång igen! Precis som vanligt.

Fast det kickade faktiskt igång lite redan igår, då spelschemat för den kommande säsongen officiellt presenterades. Det öppnar med andra ord upp för möjligheterna att planera in fotbollsresor för hösten och även den kommande våren. Eller bara en lugn helg i soffan framför TV:n. 

För det är något med andra halvan av året ändå. Att, medan höstvädret huserar utanför, kunna lalla runt med lite kaffe hemma i lägenheten och ha fotboll på TV:n i bakgrunden. Som en härlig kuliss i livet, även om en inte följer alla matcher slaviskt. Det är för mig lördag. En riktigt bra lördag.

Även om jag allra helst är på plats.

Bloggande och fotbollskuliss

Det finns mer än Premier League

Mitt eget Manchester United inleder mot Leicester helgen den 11 augusti och under året kommer det givetvis spelas flera stormatcher på Old Trafford. Framförallt märks Tottenham redan den 25 augusti, Arsenal den 4 december, Liverpool i februari 2019, City i mitten på mars och så även Chelsea i slutet på april.

Men Premier League är ju inte bara Manchester United och England är inte bara Premier League. Jag har ju tidigare varit inne på att se även andra lag i andra divisioner. Nu är ju förvisso Fulham uppe i finrummet igen men annars finns ju en hel drös med lag i framförallt London, dit det är enkelt att ta sig från nästan hela Sverige.

Jag vill också passa på att tipsa om FotbollsTravel.se, som jag själv åkte med i våras när jag var på både Craven Cottage och såg Fulham samt Champions League på Wembley. De kör inte bara England utan också Spanien, Italien, Tyskland och Holland.

Själv funderar jag på vilken av alla matcher som jag kan tänkas åka över på. En stormatch på Old Trafford vore onekligen väldigt lockande men jag skulle inte tacka nej till vare sig Serie A eller Bundesliga den kommande säsongen.

Vad vill ni se för matcher?

Valencia har gjort 1-0 mot Everton

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Härligt att spelschemet har kommit.
    Men vad är det som är så bra med fotbollstravel.se jämfört med övriga aktörer?

    • Hej Pelle, härligt är bara förnamnet. 🙂 Det är nog en smaksak vad man väljer. Jag har rest med flera men den här trippen med Fotbollstravel upplevde jag som sagt som smidig. Jag hade bra kontakt med resebyrån som var snabba med att hjälpa mig när en av matchbiljetterna kom lite senare till hotellet än tänkt (vilket sedan visade sig att biljetten var levererad men att hotellet inte märkt upp kuvertet på ett bra sätt så att de själva inte hittade den).

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.