Ja, det var ju ett tag sedan vi flög hem från Mauritius nu. 26 januari för att vara ganska exakt. Men det är väl aldrig för sent för en tripreport och lite Youtube för det, eller hur? Filmen visar hemresan från MRU till Amsterdam, med KLM och i en av deras nyaste Boeing 787-9 Dreamliner (PH-BHE).

Jag har ju redan tagit långflygningarna till och från Mauritius under luppen och min större genomgång kring de upplevelserna hittar ni i inlägget KLM 787 Dreamliner och elva timmar i luften. Den här filmen är också filmad enbart med systemkamera eftersom jag råkade ut för ett mobilhaveri på ön ute i Indiska Oceanen.

Ett nytt grepp testas också här, då jag på sån där härlig (?) svensk-brytande engelska pratar mig igenom hela filmen istället för att köra textning. Jag ser det som ett test, om det tar mer eller mindre tid att producera. Så här med facit i hand så är det nog skit sak samma. Frågan är då vad ni som eventuellt tittar tänker.

Föredrar ni speaker eller textning? Personligen kan jag tycka att det blir mer levande med speaker, oavsett accent, grammatiska fel och andra mer eller mindre spännande detaljer.

Vlogg, tripreport och Youtube var det som sagt. Kom också ihåg att prenumerera på kanalen, om ni inte redan gör det vill säga. Det är fler filmer på väg upp. Eventuellt även de om flygresor…

Tack till KLM som gjorde denna flygresa möjlig. Texter, bilder, synpunkter och åsikter är som vanligt mina egna.

2 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här