Mer storytelling än något annat

Ibland känner jag för något annat än faktaspäckade tipsinlägg. Där länkar, hänvisningar, priser och förslag har fokus. Missförstå mig rätt, de där inläggen är bra. Jag kommer fortsätta att skriva dem. Och ärligt talat, det är mest dessa som ligger i toppen på statistiken. Inte så konstigt kanske, då de oftast optimeras för sökmotorer och har ett konkret innehåll och tydligt fokus på snabb och lättillgänglig information.

Som ni vill ha det.

Fast en stor del kring bloggen är för mig något annat. De skönaste inläggen att skriva är när det emotionella får styra, där orden bara ramlar rakt ut över tangentbordet, när de mjukare värdena tas fram, när upplevelsen får styra. Oavsett det handlar om något positivt eller tvärtom.

Storytelling, helt enkelt.

Därför har jag börjat tydliggöra de här inläggen med en tagg som heter just “Storytelling“. På så sätt ska ni enklare hitta in till dem, om ni vill ha en reseskildring i sin bästa form. Högerspalten, med länkar till sociala kanaler och “Om mig”-texten som ni ser om ni surfar på desktop, är bortplockad. Fokus ligger på text och bild. Det är så jag tänker om min storytelling.

Jag hoppas ni gillar det!

Skandinaviens svar på KaribienStrand i Nerja-25°C i Östersund Dean Street i Newcastle Katarina och Maria på Söder

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

8 KOMMENTARER

  1. Jag älskar stories.
    Listor och tips, dör lite i själen både av att skriva och läsa dem… men har ju sedan länge fattat att man måste ha dem emellanåt. Och uppskattas såklart när man väl ska någonstans.

    Kör på. Jag kommer gladeligen läsa de mer personliga skildringarna från dina resor.

  2. Bra med specifik tagg. Jag har fastnat lite i tipsträsket, har lite svårt att få orden att flyga. BTW, jag älskar den understa bilden. Så himla fint fångat!

  3. Kul, kör på! Viktigast är Ju att man tycker det är roligt att skriva inläggen – då flyter det ju på som bäst! Oavsett om det är fakta man vill dela med sig av eller en annan typ av berättelse.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.