Tillbaka i tofflorna – vardagen strikes again

Kärebarn vilken mossig rubrik egentligen. Jag som inte ens äger några tofflor. Vare sig hemma eller på jobbet. Däremot äger jag en vardag och lite så är det ju att den nu har kommit tillbaka. I morgon är det återigen tidiga mornar, kontorsjobb, rutiner, träning och fortsatt bloggande. 

Fast ärligt talat. Det känns ganska skönt. Efter att ha varit borta i fem veckor och inte haft något annat än en väska att ”leva i” (förutom alla ställen vi bott på) så känns den egna sängen skönare än någonsin, den stora skärmen till datorn väldigt tilltagen och bara grejen att slippa jaga mat inför varje måltid ska vi inte ens prata om.

Matlådor, jag har saknat er!

Ingen riktig golfkrog va?

På tal om måltid. Vid roadtrippen från Trollhättan till Östersund i torsdags så gjorde vi som vi brukar göra och stannade till på en golfrestaurang för att luncha. Av alla golfställen vi ätit på så var den här den minst sköna. Sunne GK. Precis vid E45:an. En byggnad som mer påminner om krigsmonument i Kiev. Och en lunch som kanske inte var den bästa jag ätit.

Det var faktiskt mer en vägkrog än golfrestaurang. Varningen härmed utfärdad om ni är ute efter något mer gemytligt och rogivande, som golfkrogar oftast innebär.

Golfrestaurangen i Sunne

Resor och bloggsamarbeten

Och på tal om bloggande, den kör jag så klart vidare med. Jag har massor att skriva om framöver! Just nu har jag också några samarbeten på gång, vilket innebär några sponsrade inlägg här de kommande veckorna (plus att jag hoppas sy ihop ett par bloggresor under hösten). Jag hoppas så klart att ni inte har några problem med det, framförallt när bloggen i övrigt är fri från reklambanners och liknande.

Som vanligt kommer inläggen skrivas av mig själv, på mitt eget sätt, matcha övrigt innehåll i bloggen och så klart även märkas upp tydligt. Ja, det handlar både om reseföretag och ett par spelsajter, så har jag nämnt det också. Rent krasst så kostar det att driva bloggen och kan jag täcka upp (bland annat) det med sponsrade inlägg så gör jag det. Ni kan läsa mer om hur det fungerar här.

Har ni förslag på hur ni vill se samarbeten framöver? Lämna gärna en kommentar nedan och berätta om det eller hur ni ser på samarbeten och liknande rent allmänt. Jag tar gärna emot feedback!

Hösten ramlade ner

Annars kan jag konstatera att hösten ramlade över mig bara jag kom hem till Östersund. 28°C blev 13. Regnet smattrade mot rutan större delen av fredagen, golfrundan igår påminde mer om höst än sommar och jag fick äntligen dra på mig min nya tröja med hög krage igen. Jag har längtat lite efter det och hösten på det stora hela. Sköna morgonpromenader med färgsprakande färger (eller de charmiga skitväderspromenaderna med iskall nordvästan), grisiga träningspass, egenbryggt kaffe med kanel och så Premier League på helgerna.

Jag tänker ungefär så här om hösten. Vad säger ni, är ni också redo?

Höstmorgon på Frösön Gångbron från Frösön till Östersund

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

6 KOMMENTARER

  1. Vilka underbara höstbilder! En del av mig välkomnar hösten med allt vad det innebär, medan en annan del på något vis vill hålla kvar sommaren och värmen…men det är bara att konstatera att det blir väder, och vilken sort är det svårt att styra över. Så synd att ni hamnade just i Sunne när det finns så många bra golfrestauranger på nära håll. Där har jag inte ätit för egen del och det låter onekligen som jag inte ska testa heller..

    • Tack! Ja, det blev många riktigt härliga höststunder förra hösten. Det där var bara en promille känns det som. Men ja, vädret och årstiderna är ju svårt att styra över så personligen försöker jag bara inse faktum. Hösten kommer. Punkt. Lyckligtvis gillar jag den så jag har inga problem med det, även om jag kommer att minnas alla de här ljuvliga sommardagarna vi haft också. Trots att en svettats på nätterna. 😉

      Ja, nej. Sunne behöver du inte testa. Alls. Vi hittar en ny nästa gång. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.