Avgå nordvästanvind – ge mig en golfresa!

Jag hade ett bra flow för ett tag sedan. Med golf alltså. Kom ut både på helger och på vardagar. Sedan kom det annat i vägen. Mörkret ramlar över oss betydligt tidigare nu än i augusti. Långa arbetsdagar. Bortrest på helgerna. Då får man liksom ta de tillfällen som ges.

Igår var ett sånt. Fem grader “varmt”. Iskall nordvästan som ryckte i kepsen. Gråtung himmel som släppte ifrån sig piskande regn med ojämna mellanrum. Hade jag behövt betala för att gå ut och spela hade jag inte gjort det. Nu är jag ju medlem på Frösön och kan åka ut när som helst. Vilket jag också gjorde.

Rundan blev ju därefter. Ingen uppvärmning innan varpå de två första hålen gick åt skogen. Sedan några fina träffar med drivern på trean, femman och sexan och så låg jag på green på två slag på nian. Sedan kittade jag ihop och åkte hem. Genomfrusen och måttligt road över golfen som fritidsintresse.

Skitsport! Hål 7 på Frösön

Egentligen vill jag inte tro att det där var sista rundan för säsongen men de kommande veckorna gör det inte direkt enkelt. Jobbresor och höstväder brukar sällan underlätta. Jag hoppas att jag har fel. I värsta fall får jag väl se mig om efter en golfresa i vinter.

Tänk, 28 grader varmt och gröna fairways. Jag har aldrig varit iväg på något sådant förut, med min förhållandevis korta golfkarriär i bagaget. Vart skulle ni åka på golfresa om ni fick välja?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.