Over and out, augusti

Så, augusti. Semesterjobbmånaden. Som lite började där den slutade. Alltså, på annan plats än hemma. Det är lite så som sommaren levts och det har ju så klart på det stora hela varit helt jävla fantastiskt. Så, jag gör som vanligt kring månadsskiftena och drar ihop en sammanfattning om vad som hänt. 

Augusti var det.

Och den började i Trollhättan, där jag tog några dagars egentid. I det här fallet innebar det några mornar med kaffe och bloggjobb på lummig balkong, löppass vid fantastiskt vackra Ursand på kvällarna och allmänt häng på dagarna. Värmen har vi väl redan pratat om va? Tryckande. Även långt fram på kvällarna. Älskvärt så klart!

Svettig Dryden Minigolf på Ursand

Utöver detta så blev det heldag på Liseberg, bowling, lite mer fotbollsgolf, umgänge med vänner och familj, lite äventyrsgolf på Ursand, reunion a la 1998. Och så vidare. Sedan, när vi kände oss förhållandevis klara, så packade vi bilen fullare än någonsin och rullade norrut. Mot jobb och vardag. Inte vardagslunk alltså utan vardag. Och min premiärtur på den gamle ångbåten (som inte är ångbåt längre) Thomée.

Och så sänkte jag mitt handicap i golfen också! Hejdå 31,6. Hej hej, 30,1!

På tal om golf så har jag verkligen försökt komma ut på Frösön och spela. Det har gått helt okej och jag har fått några niohålsrundor. Bättre än inget men sämre än den 18 jag vill gå. Må så vara, huvudsaken har varit att komma ut. Vad jag också kommit igång med är gympassen igen där jag främst varit med på HIIT Circle-lunchpassen. Fint även det, plus att jag kombinerat det med några löppass. 

Löpningen förresten, sommarmålet gick åt helvete. Men det får bli ett eget inlägg tänker jag. För att få lite mer feeling för löpningen så sistaminuten-anmälde jag mig till Blodomloppet i Östersund sista vecka av månaden. Kutade runt den fina slingan på drygt 46 minuter, vilket så klart är helt okej.

Jag och bror efter målgång!

Och den sista dagen, i fredags, satte vi oss på flyget och lämnade stan. Därav att avsluta månaden där vi började. På resande fot. Om snabbtrippen till Åland har jag redan bloggat lite, med golf och HIO, och mer kommer. Bland annat om en kaskadspya på Viking Cinderella på hemvägen…

Well. September har tagit vid och med den har hösten gjort entré. På riktigt. Även i kalendern. Sommarmånaderna har bjudit på massor av härliga upplevelser men nu är det över. Augusti, over and out.

A320neo och hejdå Östersund Cinderella och Viking Grace

 

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.