Dag 244-273 – en septemberåterblick

Alltså, vad fan hände? September försvann och jag höll nästan på att glömma bort månadsreflektionen mitt i alltihop. Det är ganska mycket just nu med jobbresor, blogg, träning och allt annat som kallas ”livet”. Kanske är därför.

Men september ska så klart kommas ihåg för alla fina händelser som inträffade. En första spontan tanke var ju att ”Ja, jag var ju mest hemma!” men det stämmer så klart inte, när jag väl börjar summera alltihop.

Så. Vad hände då i september 2018?

Kryssning till grått Mariehamn

Alldeles i början av månaden tog vi Viking Grace från Stadsgårdskajen i Stockholm över till Mariehamn. Vi spenderade en eftermiddag och natt på Åland och tog sedan Viking Cinderella tillbaka till ett soligt Stockholm. Om Mariehamn specifikt har jag inte skrivit men väl om golfrundan jag vann. Sedan ska också Indogo nämnas, där vi åt en helt enastående middag. Kanske årets hittills bästa utemiddag, även om vi åt riktigt bra i Göteborg i somras.

Viking Line Cinderella

Årets sista (?) golf

Jag försökte maxa helgerna med golf också. Vissa rundor gick jag själv, några blev ”bara” nio hål men huvudsaken var att komma ut. Jag vill bli bättre på att underhålla golfspelandet så jag tar mig framåt, men det är svårt när en knappt är hemma på helgerna i september.

Ja, för det blev ytterligare en tripp till Stockholm för min egen premiär av Stockholm Halvmarathon. Race report och ett allmänt tycke om loppet finns här på bloggen och jag är i övrigt väldigt nöjd. Att kuta in på 1:41 bara sådär var ett riktigt fint kvitto på att det finns krafter, ork och tempo i kroppen. Ja, trots i mitt tycke högst medioker löpträning i sommar.

Vasabron, drygt 12 kilometer

Jobb och bästkust

Jag avslutade månaden som jag började den. På resande fot, men på västkusten istället. Tre fina dagars jobb i Göteborg rundades av med lite familjehäng i Trollhättan och en Fokker50-flygning från Malöga. Long time, no see. Det kommer en tripreport om det. Om någon månad eller två.

Oktober. Löven har fallit och de som inte har gjort det pryder landskapet med sina underbara höstfärger. I helgen måste jag försöka ta tillvara på det där, så årets kanske finaste period inte bara försvinner rakt framför näsan.

Vad har ni för oktoberplaner?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.