Svetten, träningsvärken och Höstersund

Vilken vecka alltså. Egentligen skulle jag varit på resande fot men med alldeles för kort varsel ställdes den in, vilket så klart var förbannat jävla tråkigt. Så, jag har jobbat istället. Och tränat. Och tränat lite till. För någonstans så verkar det som att jag fick ta ut energin på något annat sätt. Att svettas ut den gör mig faktiskt ingenting.

Måndagen till exempel. Att få riva igång veckan med TRE (!) härliga pass, det borde jag verkligen göra oftare. Vi hade en halvdags friskvård (!) på agendan mot att den skedde tillsammans med kollegor. Inga konstigheter. Först drog vi iväg ett gäng till Friskis & Svettis på Stadsdel Norr här i Östersund och rev av ett cirkelpass, lite liknande det jag brukar köra på mitt vanliga gym.

När det var avklarat hoppade jag in i bilen och åkte ut till Frösö Park. Där mötte jag upp några andra kollegor och brände av två timmars padeltennis, som jag aldrig tidigare testat. Alltså, en blandning av tennis, badminton och squash. Hur kul som helst, så det är inbokat ett lunchpass om ett par veckor.

Padeltennis i Östersund

Sedan blev det dusch, en alldeles för liten lunch i form av två bananer och jobb en sväng. Sedan brände jag av mitt sedvanliga HIIT Cross-pass efter jobbet, fast i privat regi. När jag inte trodde att jag kunde svettas mer (vätskebalansen var sådär inför sista passet) så rann jag nästan bort där i källaren på Sportsgym City. Fint ändå. Mycket fint.

Så. Släng på ett HIIT Cross i onsdags, ett igår och ett likadant idag. Det stimmet jag är inne i nu alltså. Jag älskar det plus det faktum att jag slitit på så här ett bra tag. När man liksom skriker efter träning och bara vill ha mer och mer. Och dessutom känner att det ger resultat.

Plus träningsvärk i ett par dagar. Känslan. Pretty much oslagbar. 

Mina kära träningsskor

Kommande vecka blir det dock lite lugnare och det kanske är ett bra läge för det. Jobbresa till Stockholm, så det blir väl på sin höjd en runda runt Kungsholmen tänker jag. Fullgott så. Jag njuter just nu. Och gör det förhoppningsvis av lite vila nästa vecka också. Återhämtning ska inte underskattas.

Så är det. Får jag runda av med att kasta in lite Höstersund också? Det är ju ändå november, som blandar och ger. Solen i ögonen ena dagen och filmjölksdimma så flygplatsen stänger nästa dag. Som vanligt i november med andra ord.

Solen i ögonen Filmjölksdimma - klassiskt november

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.