Vlogg: att flyga Edelweiss A340 från Vancouver

Nu är det äntligen dags för en tripreport från flighten Vancouver YVR till Zürich ZRH med Edelweiss Air. Det var när jag skulle hem från Kanadas västkust i somras som jag flög med dem för första gången, i en av deras A340-kärror. Det finns ju sedan tidigare en recension här på bloggen men nu är det alltså en klassisk filmrapport på min Youtube-kanal.

Så, med min härliga skolengelska tar jag mig an den här tiotimmarsflygningen. Jag hade knappt hört talas om Edelweiss Air innan men är på det stora hela positivt överraskad. Sedan gillar jag ju i och för sig A340-planen rent generellt också, framförallt att man i ekonomiklass sitter 2-4-2. Duo-säte framför trippelsäte, alla dagar…

…och så fick jag se lite Kanada-natur från luften också. Den där roadtripen där borta alltså, det är väl snart läge att sätta den i verket va?

Well. Hoppas att ni gillar filmen och om ni helt missat att prenumerera på min kanal så är det alltid rätt tidpunkt att börja (klicka bara här). Dra igång filmen här under eller öppna filmen på Youtube och titta där, det fungerar lika bra.

Är det fler som flugit med Edelweiss eller hade ni, som mig förut, knappt hört talas om dem?

 

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.