Vlogg: flyga med Swiss till Arlanda

Jag vet att det var ett tag sedan nu men bättre sent än aldrig. Den 8 juni (!) flög jag för första gången med Swiss och det gjorde jag från Zürich ”hem” till Arlanda, efter resan från Vancouver. Det var en kort flight i en A321:a från 1997, som dessutom blev försenad med nästan tre timmar eftersom vi inte hann lyfta innan ett rejält åskväder drog in över området.

Om flighten har jag i och för sig redan skrivit men nu finns det även en tripreport på min Youtube-kanal. Den är nästan lika kort som flighten i sig. Jag går som vanligt igenom lite pre-flight (där vi ser en A380 lyfta mot Dubai), säten, snacks och lite molnsurfande efter takeoff.

FLER RESEFILMER Prenumerera på min Youtube-kanal!

Dessutom landade vi på bana 08 på Arlanda. Det vet jag faktiskt inte om jag har gjort tidigare och det ska, enligt vad jag har hört, vara ganska ovanligt. Någon som vet mer om det? Lämna gärna en kommentar i så fall!

För att se filmen, kicka igång den här nere eller så surfar ni in på Youtube och kollar där. Som sagt, prenumerera gärna!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.