Jag vill bara önska er en trevlig julafton!

Jag ska fatta mig kort. Förmodligen har ni annat som pockar på uppmärksamheten den här morgontimmen. Stök med mat, julklappar, blodsockernivåer, att få de yngsta förmågorna att tvångstitta på Kalle Anka, för att det var så ni gjorde när ni var små. Allt för den perfekta julafton.

Vad det nu är.

Jodå, jag ska också titta på Kalle. För att det är jul. Och det var kanske den pricken över julaftons-i:et jag saknade på Zanzibar för tre år sedan. Nåväl, jag dök vid en atoll i Indiska Oceanen istället så det var ju inte ett dugg synd om mig. Kan dessutom göra om det.

Dykning vid Mnemba Island

Men. Hur som helst. Julafton. Jag hoppas att ni får en härlig dag och att ni emellanåt stannar upp för en stunds reflektion. Att ni ägnar en tanke åt livet och det som faktiskt betyder något. Att ni kör försiktigt om ni ska ut i trafiken. Att ni håller er borta från alkohol och annat trams om ni nu ska sätta er bakom ratten. Att ni får lite lugn och ro, även om det är årets kanske mest stressfyllda dag.

Jag ska göra mitt bästa för att bidra till lugnet i alla fall. Fixa lite julfrukost. Ta en promenad runt Frösön. Kolla på TV någon timme och kanske kanske få till ett träningspass. 

Med det sagt. Hoppas att ni får en underbar julafton, vart än ni befinner er och vad ni än gör! 

Midnatt i december-Jämtland Ristafallet, Åre Frösön och fjällutsikt i vinterskrud God jul!

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

  1. Njut av julen och ha en riktigt GOD JUL! Låter som en härlig julafton. Var och tränade på friskis här imorse med en barndomskompis här i Västerås (och träffade på några till) – bra tradition, superhypat varje jul. De körde 6 pass samtidigt och alla inkl. gymmet var fullt 🙂

    • God jul det samma! Det blev en ganska lugn och stilla julafton, precis som jag önskade. 🙂 Träning blev det dock inte, drog sönder någon mjukdel i ryggen i fredag så ägnar dagarna åt att vila. Kanske får bli ett löppass. Tänkte igår men avstod. Kul att gymmet var fullt på julafton! Jag ser framemot den traditionsenliga januari-hypen nu, när man måste boka passen när de släpps eftersom de blir fullbokade av folk som ska hålla nyårslöftet. 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.