Vackra utskällda november – hejdå!

Många avskyr den och är nog glada att det är över nu. Personligen ser jag inget större fel i november alls och det blir ju, i mitt tycke, lite vad man gör det till. Själv har jag mestadels varit hemma och haft träningsflow men även hunnit bli strandad på flygplats, springa runt Kungsholmen och jobbat i en betongbunker några dagar.

November var det alltså.

Nästan resfritt (men bara nästan)

Förutom en jobbresa till Stockholm och en weekend i Lögdeå (!) så blev november en månad på hemmaplan. Jag har jobbat som en gnu, både med jobb och bloggjobb. Jag var dessutom på vippen att åka till Orlando, en resa som med facit i hand tack och lov inte blev av. Just där och då var jag så klart lite bitter över det men konstaterade i efterhand att jag förmodligen brakat ihop av trötthet om jag åkt. Och det under en period när jag inte bör braka ihop. Tvärtom.

Lögdeå var sådär avkopplat och bortkopplat som vanligt och en skön hjärnrehab som behövs ibland. Men Stockholm var ändå nice med en bloggmeetup och ett par träningspass. Jag gillar kontraster i livet, de får mig att tänka till på hur en faktiskt har det. Och vill ha det. E4 i Stockholm eller E4 förbi Lögdeå? Vad hade ni valt?

Essingeleden

Och när jag inte är ute och reser så kommer folk hit istället. Vi åkte en bit utanför stan när min far kom upp. Där var det riggat med tunnbrödsbakning, som en liten överraskning till honom och hans sambo. Så, nu har både vi och de tunnbröd så vi klarar oss ett tag.

Tunnbrödsbakning

18 träningspass

Det blev förvisso bara fyra löppass under november men jag smackade å andra sidan in 14 andra träningspass under månaden, elva av dem var HIIT Cross. Det är jag ju så klart riktigt nöjd med, där peaken var den 12 november med tre slitiga pass på samma dag. Ett cirkelpass där jag gästspelade på Friskis & Svettis, två timmar padeltennis och så körde jag ett översvettigt HIIT Cross på kvällen.

Samma vecka körde jag just HIIT Cross både onsdag, torsdag och fredag innan jag tog helg och vilade ett par dagar. Novemberflowet har varit magnifikt, minst sagt, och jag tänkte ta med mig samma sköna känsla in i december.

Undrar hur många liter svett det runnit ut ur mig den här månaden?

HIIT Cross

En hel del bloggande

Så mycket mer rent aktivitetsmässigt har det inte blivit. Och det har faktiskt varit befriande. Bloggen har jag hunnit ifatt med även om det är en aldrig sinande kö av texter som ska ut. Inlägg om Salzburg och Berchtesgaden har publicerats, precis som lite återupplivade minnen från sommarens varma dagar. Plus några flygrelaterade inlägg om både lång väntan på flygplatser, en 30 år gammal Fokker 50.

Och dimman som strandade mig på Åre Östersund flygplats.

Dimma på Åre Östersund Airport

I pipen ligger det inlägg om klimattalibaner, BlackFriday/julhandelstankar jag försökte haka på och ytterligare lite flygrelaterat så här i tider när det är det mest utskällda transportmedlet i hela universum.

Men det tar vi i december. Julmånaden. Hur fan gick det till?

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Men hej, vilken trevlig blogg du har och vad härligt det är att läsa dina texter.
    Jag är gammal journalist och bloggare som på senare tid valt att satsa lite mer på en annan nisch under hashtag ”lite mera rosa”. Om guldkanten i vardagen och den består ofta för mig av resor och upplevelser, nära som långt bort. Lite samma som för dig känns det som när jag nu har hunnit skumma på ytan av din blogg.
    Härligt med inspiration, jag kommer att komma tillbaka hit.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.