Vlogg: Austrian från Wien till Stockholm

Jag flög som bekant för första gången med Austrian tidigare i höstas, på resan till fantastiska Berchtesgaden. Det blev Arlanda till Wien och vidare till Salzburg och sedan samma rutt tillbaka hem, samma bolag hela vägen. Austrian flyger oftast sina Embraer 195 på sträckan ARN-VIE-ARN och det är ju ett skönt avbrott från de mer ”klassiska” 737:orna och A320-plan.

En recension om Austrian Airlines finns redan här på bloggen, nu är det så dags för den sedvanliga rapporten i filmformat. Det är sträckan Wien till Stockholm som jag klippt ihop. Ni kan klicka igång den direkt här under, eller så åker ni in på min Youtube-kanal och tittar på den där. Som vanligt vill jag ju uppmuntra er att börja prenumerera på kanalen om ni inte redan gör det.

Kort och filmen? Well. Pizza, bussboarding, först ombord, en vacker take-off, riktigt fin solnedgång och så ett gråtrist Arlanda. Plus lite frame drops som min Samsung S8 har börjat med, vilket så klart är ganska irriterande. Jag letar fortfarande efter den ”perfekta vloggkameran”, som jag dock inte tror existerar. Vad använder ni för kameror för film?

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.