Vlogg: Boeing 777-300ER från Dubai

Att ta sig från Stockholm till Dubai och tillbaka kan en göra på många sätt men det kanske smidigaste är att flyga direkt med Emirates. Det gjorde jag vid påsk förra året och det var faktiskt min premiärtur med dem. Jag har redan både bloggat (Världens bästa ekonomiklass?) och vloggat (flyga Emirates till Dubai) om det. Nu finns det också ytterligare en vlogg om det, när jag flög deras Boeing 777-300ER från Dubai.

Jag går sedvanligt igenom lite om flygplatsen och bussboardingen, precis som utrymmen vid sätet, IFE, mat och så lite sköna vyer över snöklädda berg. Ni kan titta på den direkt här nere eller klicka er in på min Youtube-kanal.

Och så klart. Prenumererar ni redan så tackar jag för det och gör ni det inte så är ni mer än välkomna att börja. Vlogg var det. Emirates Boeing 777-300ER från Dubai. Varsågoda.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.