Vlogg: BRA från Bromma i ATR 72-600

Det handlar om ett otal gånger som jag flugit med BRA till och från Bromma. Ändå dröjde det till mars 2019 innan en recension värd namnet landade här på bloggen (läs inlägget flyga med BRA inrikes). Nu finns flighten också i filmformat på min Youtube-kanal. Filmen hittar ni längst ner här.

Jag har gett Bromma flygplats en del skit genom åren och det med all rätt. Nu håller den på att genomgå en rejäl förvandling och redan nu är det stora förbättringar för oss resenärer. Ankomsthallen är klar och i avgångshallen byggs det medan det här skrivs. Smidigare säkerhetskontroll och luftigare ytor har verkligen gjort gott!

Däremot saknar den ju fortfarande en del saker för att kunna bli angenäm i mer än en halvtimme. Avskärmade ytor om man vill sitta lite mer ostört hade exempelvis varit fint. Och på tal om att sitta ostört så är det i dagsläget också alldeles för få toaletter. Men det kanske kommer framöver?

Men. Tripreport var det.

Ni börjar väl kunna proceduren vid det här laget tänker jag, men för eventuellt nytillkomna tittare fungerar det ungefär så här. Ni tittar på filmen direkt här nedan, eller så surfar ni in på min Youtube-kanal och tittar där. Sedan ska ni också så klart, om ni inte redan gör det, börja prenumerera på kanalen. Det är fler filmer på gång!

BRA, Bromma och ATR 72-600 var det. Från mig till er!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.