En jämtländsk hyllning till 6 juni

Nationaldag. 6 juni. Ledig dag och tid att återhämta sig en sväng. I alla fall för mig. Det har varit ganska mycket det senaste och det som fått stryka lite på foten är bloggen. Eller inte bloggen så, men inspirationen har varit lite vacklande emellanåt.

Även mitt webbhotell har vacklat, vilket förklarade bloggens frånvaro i måndags. Dumma. Men skit i det. Det behövs lite avbrott ibland. Inte bloggen rent tekniskt dock. Utan mer jag själv. Rent mentalt. Jag menar. Öppna ögonen lite mer än vanligt. Jag bor vackert. Östersund och Frösön den här tiden på året är oftast riktigt fint.

Så. Jag tänker nog köra ett träningspass eller kanske ett dubbelt. Öka skärmfriheten en sväng och se mig omkring istället. Kanske pumpa cykeldäcken och dra ut på en längre tur. Ut på den prunkande Frösön. En sväng till härliga Bynäset. Eller inviga årets golfsäsong. Men först ska jag samla lite kraft genom att bläddra lite härliga lokala sommarbilder. Som en hyllning till Sverige, Jämtland och Östersund. Till sommaren och allt vad den innebär, med sina underbart långa ljusa nätter.

Och jag tänkte dela med mig av stunden med er. Det gör inget eller?

Katarina på ett fält framför Storsjön och Oviksfjällen
Frösön
Midsommar 2015
Vålåforsen, Jämtland
Centrala Östersund och Frösönbron
Midsommar i Kluk
Solnedgång på Andersön, Jämtland
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

3 KOMMENTARER

  1. Vilka fantastiska bilder. Särskilt den första och sista. Wow!
    Och ja, de där ljusa nätterna är himla fina. Fast lite förvirrande också att lägga sig när det fortfarande är ljust ute.

    • Ja, det därför jag fortfarande är vaken. Det är inte dagsljust ute (än) men tillräckligt ljust för att… tja, motivera mig att vara vaken. 😉

      Och tack, så klart!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.