Jag kan leva med Jämtland i juni

Ibland behöver det inte vara så mycket svårare än att packa en ryggsäck med fika, pumpa cykeldäcken, hänga hjälmen på huvudet och rulla ut i sommarkvällen. Allra helst om det är nationaldag, högsommarvärme och det är så där juniljust som jag älskar så mycket. När kvällarna aldrig tar slut och de sömlöst går över i natt, gryning och en ny dag.

Så. Vi stack ut. Längs lummiga cykelvägar. Vackra gröna ängar. Fjällutsikter. Förbi Sommarhagen och golfbanan. Och möttes av en stilla Storsjön ute på Bynäset, längst ut på Frösön. Där satt vi sedan på en bänk och njöt helt och fullt av en nationaldag som artade sig till en riktig vacker skapelse, framåt åtta-niotiden på kvällen.

Hade det inte varit för jobbet igår (och att det drog in regn) så hade jag nog fortfarande suttit kvar. Makalöst var det. Då kan jag leva med smärtan i ändan jag fick av 27 kilometers cykling. Kanske sonika måste cykla oftare. För att vänja röven. Men framförallt för upplevelsen så klart.

För Jämtland i juni kära ni, det kan jag också leva med.

MTB på Frösöns ängar
Frösöns ängar
Att cykla till Bynäset
Storsjön från Bynäset
Cykla MTB på Frösön
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.