Snapshots från två norska löpardagar

Två dagar och två nätter går fort. Allra helst när man har roligt. Och roligt har det varit i laget jag sprungit med i St. Olavsloppet. Alla ger vad de har, oavsett nivå och den inställningen gillar jag. Logistiken har fungerat klanderfritt. Då spelar det mindre roll att det hängt gråa moln i luften och varit runt 12 grader varmt med nordvästanvindar.

Nu är ju årets St. Olavslopp inte slut än, det är bara jag som kittat ihop och åkt hem. Egentligen var jag planerad för en sträcka på avslutningsdagen i morgon men av olika skäl fick jag planera om och avsäga mig det.

Så. Då får man väl njuta när man väl är på plats.

Dagarnas flummigaste? Jag, i tron om att jag beställde en veggoburgare på mAx i Åre. Tyckte att den var väldigt köttig i smaken och allt sånt där. Sedan tittade jag på kvittot och upptäckte att jag just smällt i mig en baconburgare. Skyller inte på någon eller något, bara osedvanligt dålig koll där och då. Eller så tog jag någon annans burgare?

Det kommer racerapporter om mina två sträckor men i väntan på dessa så kör jag lite snapshots från dagarna som gått.

Och ja, jag gjorde min snabbaste halvmil någonsin. Sub-20 – check!

Växlingen i Faettenfjord
Växlingen i Faettenfjord, dag 1.
Mot sub-20 på 5 km - från Skogn
Mot sub-20 på 5 km – från Skogn, dag 1. Foto: R. Rydén-Fogelberg
Sub 20 på 5 kilometer!
Sub 20 på 5 kilometer, dag 1.
En mugg svart i väntan på löpare
En mugg svart i väntan på löpare, dag 2.
Växlingen i Østnesbakke
Växlingen i Østnesbakke, dag 2.
Vackra norska vägar
Vackra norska vägar, dag 2.
Växlingen i Sul
Växlingen i Sul, dag 2.
Mot målgången i Sandvika
Mot målgången i Sandvika, dag 2.
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.