Vlogg: Qatar Airways Qsuite från Singapore

Det är väl ingen direkt nyhet att jag flög Qsuite hos Qatar Airways hem från Singapore (om man läst här vill säga). Det är alltså flygbolagets businessclass som de har på ett antal A350-plan och även på några B777:or.

Och det är inte vilken business som helst, man har helt enkelt egen svit till skillnad från många andra bolags motsvarigheter i affärsklass. Reser man själv tar man med fördel någon av platserna längs fönstren (som jag gjorde). Reser man med sällskap så tar man givetvis ett par säten i mitten, som kan fällas ner och bli en dubbelsäng. Just det hann jag inte testa.

Det har så klart klippts, skurits, speakrats och producerats en vlogg om äventyret på 41000 fot. Var? På min Youtube-kanal så klart, som jag tycker att ni ska prenumerera på om ni inte redan gör det. Ni kan starta filmen direkt här i inlägget, eller så klickar ni er in på den här sidan och kollar där (och andra tripreports jag satt ihop genom åren).

Har jag några fler läsare som flugit Qsuite? Vad tyckte ni?

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.