Då önskar jag er en god jul!

Så blev det julafton även i år. Vet inte riktigt var tiden har tagit vägen men tänker att det är ett tecken på att saker och ting just nu flyter på. Att det är roligt, även om det kommer små livsmässiga stavfel här och där.

Den här julen är det ju dessutom en bra möjlighet för lång och skön återhämtning. Med bara fem semesterdagar kan man få tre veckors sammanhängande ledighet, om man är kontorsråtta. Det var min plan från början, men efter att jag valde två dagar i Idre förra veckan så blir det jobb för mig i mellandagarna. Jag klagar inte. Det är en bra möjlighet att städa upp även på jobbet (#zeroinbox är nära!) så att jag är kittad och klar inför januari.

Men nu släpper vi jobb. Det är julafton. Jag tar sikte på en lugn och skön dag. En härlig frukost. Hemmakokad risgrynsgröt. Promenad till festligheterna där de fallskärmshoppande tomtarna landar här på Frösön. En god middag och umgänge med de närmaste.

Ibland ska det bara vara enkelt.

Med det sagt. Jag hoppas att ni får en lugn och skön julafton! Kör försiktigt och alkoholfritt och så hörs vi i mellandagarna! Jag skickar med ett par bilder från förra veckan i Idre. Där var det redan julstämning så det räckte och blev över, med snöklädda Städjan som reste sig upp över alla trädtoppar.

God jul!

Snöklädd skog i Idre
Städjan i vintertäcke

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.