Det blev en helg som singel

Happ. Helgen har passerat och jag har hunnit med lite mer än jag faktiskt tänkte, utöver träningspasset jag körde i lördags morse. Egentid är bra skit och framförallt igår fick jag ett sånt djävulskt ryck och så hände massa saker inom loppet av en timme. Tänk vad enkla vissa saker är när man är själv och ostörd.

Störd ja. Det har jag blivit på pappershögarna som legat på golvet, så de fick sig en redig genomgång. Jag men ni vet. Grejer från senaste resorna, som ”kan vara bra att ha när jag skriver blogginläggen”. Broschyrer, kartor, kvitton och annat som samlat damm i allt från två månader till långt över ett halvår. I slutändan sitter jag ändå och googlar på sakerna, istället för att faktiskt kolla i broschyerna jag sparat just därför.

Det blev nog i alla fall 93 procent av skiten som försvann. Sex procent fick jag göra lite mer action på och den sista procenten var av karaktären ”spara” (men som förmodligen slängs inom ett år…). Man är ju allt bra dum i huvudet ibland alltså.

Men. Nu är golvet nedanför sängen och skrivbordet tomt på skit. Ni kan aldrig aaaaaanaaaa vilken befriande känsla det är!

Svett efter HIIT Cross
Rent golv!

Singel

Just det. Singel. Det var jag när jag spelade klart nya Call of Duty Modern Warfare natten mot lördag. Det där var nog ett av de bättre singelspelarlägena jag kört faktiskt. All time. En riktigt bra story och med väldigt bra längd. Att jag petade upp svårighetsgraden en aning gjorde att allt också tog lite längre tid, vilket inte gjorde mig något alls. Tvärtom.

Nu är jag faktiskt lite lockad av att köra online, men är för sniken för att köpa Playstation Plus. Jag hinner ändå bara spela på helgerna. Att då försöka mäta mig med alla prepubertala dygnet-runt-spelande Redbull-stinna kids som inte verkar göra något annat blir nog i slutändan inte särskilt roligt heller.

Så. Jag fortsätter att vara singel. I det sammanhanget.

Call of Duty Modern Warfare
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.