På stadig hand i Sydneys mörker

Man tager vad man haver. Eller ja, jag hade inte så mycket val ens. Kamerastativet kom aldrig med till Australien. Tydligen tyckte jag att det gjorde ett bättre jobb i garderoben hemma på Frösön. Ganska lätt amatörmässigt vid närmare eftertanke.

Så, när vi vandrade hem genom ett mörklagt Sydney en av kvällarna fick fasta objekt i marken agera stativ istället, plus en väldigt stadig hand. Inte helt optimalt så klart men vill en ha kvällsbilder så är det bara att göra det bästa av situationen.

Sydney är en vacker stad på dagen men när downtown och dess skyskrapor lyser upp i natten så blir det ändå speciellt. Ja, plus klassikerna Operahuset och Harbour Bridge så klart. Och då slog det mig igen, medan jag stod och väntade på att kamerans 30-sekundersexponeringar skulle bli klara: Shit, jag är här!

Älskar verkligen den känslan. Oavsett plats i världen.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, för mig är det kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just det och jag hoppas att ni hittar det ni letar efter.

Mer på samma ämne

5 KOMMENTARER

SKICKA KOMMENTAR

Lämna en kommentar!
Skriv ditt namn här

Vinterinspiration

ICEHOTEL

BJÖRKLIDEN

LÅNGFÄRDS- SKRIDSKOR

IDRE HIMMELFJÄLL

TOPPTUR