Vlogg: Nattåget mellan Sydney och Melbourne

Jag har redan bloggat om nattåget mellan Sydney och Melbourne i höstas. Har ni inte läst det inlägget så kan ni göra det här. För er som föredrar rörligt material så har jag nu också fixat en liten tripreport om resan, som ligger på min Youtube-kanal.

Här går jag igenom allt från incheckning av bagage, tåget i sig, kupén, frukost och den kvadratmeterlilla toaletten som två kupéer delade på.

På det hela taget? En skön tågresa med bra värde för pengarna. Den kostade 1560 SEK och då ingick även frukost. Med andra ord ett bättre alternativ än att flyga mellan städerna. Visst, det tar 11 timmar med tåget. Men, flyg plus en hotellnatt extra gjorde det alternativet snäppet dyrare faktiskt.

Hur som helst. Nattåg ska jag absolut testa på fler platser, när tillfälle ges. Har bara åkt det i Sverige och nu då Australien. Ett riktigt bra sätt att kombinera förflyttning och sömn, även om det inte är den bästa sovkvaliteten så klart.

Youtube var det. Tripreport var det. Antingen tittar ni på filmen direkt här i inlägget eller så klickar ni er in på Youtube-kanalen och kollar där.

YOUTUBE | Klicka & prenumerera!

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.