Vlogg: Nattåget mellan Sydney och Melbourne

Jag har redan bloggat om nattåget mellan Sydney och Melbourne i höstas. Har ni inte läst det inlägget så kan ni göra det här. För er som föredrar rörligt material så har jag nu också fixat en liten tripreport om resan, som ligger på min Youtube-kanal.

Här går jag igenom allt från incheckning av bagage, tåget i sig, kupén, frukost och den kvadratmeterlilla toaletten som två kupéer delade på.

På det hela taget? En skön tågresa med bra värde för pengarna. Den kostade 1560 SEK och då ingick även frukost. Med andra ord ett bättre alternativ än att flyga mellan städerna. Visst, det tar 11 timmar med tåget. Men, flyg plus en hotellnatt extra gjorde det alternativet snäppet dyrare faktiskt.

Hur som helst. Nattåg ska jag absolut testa på fler platser, när tillfälle ges. Har bara åkt det i Sverige och nu då Australien. Ett riktigt bra sätt att kombinera förflyttning och sömn, även om det inte är den bästa sovkvaliteten så klart.

Youtube var det. Tripreport var det. Antingen tittar ni på filmen direkt här i inlägget eller så klickar ni er in på Youtube-kanalen och kollar där.

PRETTY PLEASE | Prenumerera på min Youtube-kanal här!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.