Vlogg: Singapore Airlines i ekonomiklass från Arlanda

I höstas hade jag äntligen min premiär med Singapore Airlines, som stått högt upp på önskelistan i flera år. Det blev en riktigt fet premiär också, då vi flög med dem på alla sträckorna till och från Australien. På hemvägen passade vi också på att ta ett stopp just i Singapore, innan vi drog sista svängen hem mot Sverige. En genomgång av Singapore Airlines i ekonomiklass har jag redan gjort och det inlägget hittar ni här.

I det här inlägget är det istället mer fokus på vlogg. Jag har klippt ihop en tripreport från resorna i deras Airbus A350-900, vilken är kärran de kör mellan Stockholm och Singapore. De andra etapperna, SIN-SYD och MEL-SIN, blev med två varianter av Boeing 777 (77W och 772). Ja, jag föredrar ju A350:n alla dagar i veckan, det är verkligen ett helt fantastiskt gött flygplan. Även i ekonomiklass i 12-14 timmar.

I vloggen går jag igenom boarding, sätena (både på ut- och hemresan), maten och kabinen. Plus några bonussekunder från Changi. Kolla själva så ser ni hur det ser ut! Ni kan starta filmen direkt här under eller så klickar ni in er på den här sidan, där även mina andra tripreports finns samlade.

Har jag fler läsare som flugit med SIA och kanske i deras A350? Vad tyckte ni i så fall?

MIN YOUTUBE-KANAL | Klicka här för ett prenumerera!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

  1. Alltid kul med YT videosar. Hade en toppen experience när jag flög med SQ på min enda flight hitentills. Men ska boka dem nästa gång jag ska till Asien också om det är bra tider.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.