Vlogg: Qatar Airways & ekonomiklass på A350

Nu är äntligen min senaste flygreserapport klippt, skuren, renderad och uppladdad. Den här gången är det en av mina flighter med Qatar Airways från förra året (!), närmare bestämt den i ekonomiklass från Doha till Singapore. Från säte 39A fick jag en fantastiskt fin flygning med en riktigt fin takeoff, en vacker solnedgång och ett åskväder precis innan jag landade. Sedan är det ju så klart en bonus att få sitta i ett nästan helt nytt flygplan, allra helst en Airbus A350. Den här kärran, A7-AME, var inte ens ett år ung vid det här tillfället.

Faktum är ju att jag redan har bloggat om den här resan. Läs inlägget Qatar Airways ekonomiklass i Airbus A350 sen, så får ni hela bilden. Jag måste också bara få tillägga att både Hamad International Airport (i Doha alltså) och Changi Airport är två av mina favoritflygplatser, så jag var nog lätt hög på #avgeek den här dagen…

Tripreport var det som sagt. Ni hittar den antingen direkt här i inlägget eller så surfar ni in på min Youtube-kanal och kollar den där (plus alla andra rapporter). Sedan tycker jag så klart att ni ska prenumerera på kanalen om ni inte redan gör det.

Fler som flugit A350, Qatar Airways eller hängt på Hamad Int.?

YOUTUBE | Klicka & prenumerera!

QR944 - DOH-SIN

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.