Ert största ointresse (och helgen som blev)

Det är inte min avsikt att alltid hamna högst upp på sökmotorerna och SEO-maxa varenda inlägg. Vissa inlägg får noll engagemang och passerar för merparten helt obemärkta. Under årens lopp vet jag att det finns inlägg på den här bloggen som bara har lästs av mig själv. Så är det ju, det är inga konstigheter. Sedan finns det inlägg som går betydligt bättre än jag trodde på förhand. Och så finns inläggen som jag hade aningens för höga förväntningar på, som landade ganska platt.

Inlägg om att byta mobiloperatör kvalar definitivt in på listan över sånt som ni inte vill läsa om på den här bloggen. En delning på Facebook brukar vanligtvis ge ett knippe likes men den här texten var kallare än en isvak. Jag noterar det. Ni kanske också undrar varför ett sånt inlägg inte var märkt som sponsrat? Well, jag märker ju bara inlägg som är sponsrade, vilket framgår på sidan om bloggen. Inlägget om Fello var sonika ett tips som många andra, utan inblandning från någon annan part. Man måste inte vara en sell-out bara för att man tipsar om en vara eller tjänst.

Fello - mobilabonnemang med mycket surf

Nog om det. Annars då?

Jodå. Efter ett par veckor med en förkylning som både hunnit komma och försvinna så har jag äntligen en vecka framför mig späckad med träningspass. Jag kör ju fortfarande Runstreak i maj månad men det har inte blivit några särskilt avancerade löppass. Dock ett grymt bra sätt att komma ut, även de oinspirerade och tråkiga dagarna. Allra helst när man sitter hemma och jobbar och inte får de naturliga promenaderna till och från kontoret.

Well. Jag längtar efter att få maxa igen, det var ett par veckor sedan sist. Känna träningsvärken lägga beslag på musklerna och bygga dem större och starkare än tidigare.

Just det ja. Jag har äntligen gett liv till min jordglob från 1972. Hela lampsatsen byttes ut och nu kommer den förhoppningsvis lysa upp vardagsrummet under lång tid framöver. Det var dessutom enklare än jag tänkte.

Jordgloben fungerar!

Göteborgsvarvet 21 km virtual race

Igår körde jag ett Virtual Race förresten. Eller ja, jag hakade på min bror som sprang, medan jag själv satt på cykeln. Göteborgsvarvet ställdes ju in i år, precis som många andra lopp. De anordnade då ett virtuellt lopp istället, där folk med en anmälan på egen hand fick dra ut och springa, varefter tiderna sedan synkades med träningstjänsten Strava. Robert kutade halvmaran på snabba 1:39:41.

Till och från i snöyra och bitande nordvästanvind. Semi-charmigt. Alltså, jag föredrar ju äkta vara faktiskt. Med en grönskande Slottsskogen, Älvsborgsbron, Hisingen, Avenyn, Vasagatan och upploppet på Slottsskogsvallen. Samt folkfesten så klart. Men i brist på annat så får Frösön, Östersund, Ås och grusvägar längs Storsjön duga.

Ljusare tider

Jag rundade av lördagen med lite bubbel- och vinhäng hos kollega, efter en cykeltur till ett av Frösön nyastes bostadsområden. Jag hann cykla ungefär 100 meter innan årets fetaste hagelskur öste ner på mig. Jaja, fördelen är ju att jag inte blir blöt eftersom haglen bara studsade av.

När jag drog mig hemåt framåt 3-tiden i morse var det så där vårljust ute. För nu blir det inte ens riktigt mörkt ute. Inte i Jämtland i alla fall. Frosten låg på marken och fågelkvittret ekade mellan träden i skogen. Ljusare tider. Världen öppnar upp. Förhoppningsvis i flera bemärkelser.

Jag möttes av hagel på cykelturen
En vacker gryning på Frösön
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

    • Ja, vem vet. Det kanske tar sig med tiden? Sedan är det ju kul när inlägg man inte alls planerat ska bli stora blir stora. Mina så kallade bilrecensioner gick väldigt varma för några år sedan och snubblar fortfarande in på topp-tio när jag summerar kalenderåret. 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.