Vlogg: Helikoptertur över Manhattan

Det är tre år sedan jag senast var i New York fast det är väl aldrig försent att blogga om det tänker jag. Eller vlogga. Jag redan har skrivit om helikopterturen som vi gjorde där och då men nu har jag även dammat av filmmaterialet. Scrolla ner här i inlägget och kolla på turen över Hudson River och längs Manhattan. Det bjuds bland annat på en riktigt fin och klassisk skyline!

En bonus var att hela sällskapet blev uppgraderade! Jag, min mor och min bror var egentligen bokade på en 10-minutersrunda. Efter att de flyttat runt lite folk blev det tre platser över på den dubbelt så lång tur istället, som vi självfallet tackade ja till.

Den här turen utgick, precis som de flesta andra turer, från Manhattans södra spets och den här något längre rundan vände strax norr om George Washington Bridge. Vi fick magnifika vyer över Central Park, Midtown samt Lower Manhattan i vackert eftermiddagsljus. Jajaja, jag ska inte skriva så mycket mer utan rekommenderar er att se filmen istället. Antingen direkt här i inlägget eller så surfar ni in på min Youtube-kanal och kollar där. Och så börjar nu prenumerera på kanalen så klart, om ni inte redan gör det.

Fler som susat runt i en helikopter i New York? Eller någon annanstans?

YOUTUBE | Klicka & prenumerera!

Helikopterturerna jag gjort

4 KOMMENTARER

 1. Kul att se! Så otroligt bra att ni blev uppgraderade också! Jag vet ju sedan tidigare att du rekommenderar denna upplevelse, via ditt bidrag till mitt blogginlägg ”Resebloggarnas bästa New York-tips”.

  Själv har jag inte åkt helikopter över New York och har det inte heller på att göra-listan. Vet inte varför, faktiskt! För ”snål” för att lägga så mycket pengar på en sådan kortvarig upplevelse? Nej, faktum är att jag absolut skulle ha råd med detta men det känns inte som värt det för så kort tid, tänker jag.

  Men man ska aldrig säga aldrig … Vi får väl se vad framtiden utvisar när jag väl återvänder till min älskade stad.

 2. Ja, det är ju en slant som ska upp så klart men perspektivet man får där är ganska enormt. Hoppas i alla fall att du primärt får komma tillbaka snart, helikoptertur eller inte. Det är nästan så att jag själv har en släng av längtan till myllret av människor. Har ju massor kvar att uppleva där. 🙂

  • Tack, ja, det hoppas jag verkligen med. Roligt att du också börjar känna suget. Klar med New York blir man ju knappast. Särskilt med tanke på att staden är i ständig förändring! Fick i alla fall min voucher från SAS i dag (för vårens inställda resa) och den är giltig till början av maj nästa år. Lagom till dess ska det väl gå att komma iväg! 🙂 Vem vet, kanske åker jag helikopter en vacker dag också?

   • Gött med en voucher ändå, bättre än inget. Är också lite sugen på Boston faktiskt, av två skäl. Dels för stan så klart men också för att SAS förhoppningsvis håller sin planering om att börja flyga med sina nya A321LR på CPH-BOS. Hoppas hoppas! 🙂

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.