Livet bakom kulisserna i Australien och Singapore

Äh, visst är det väl dags för lite bakom-kulisserna-bilder igen? De där semi-seriösa, som förmodligen aldrig kommer att köpas av National Geographics och sånt. Ni vet. Lite snett, misslyckat fokus och flippade ansikten. De där bilderna som ändå har sin charm och som givetvis för alltid kommer att platsa i fotoalbumet, oavsett om de tar upp massa ”onödig” plats på hårddisken. De här bilderna är ju också en del av alla minnen.

Joråsåatte. Jag samlade ihop lite ”misslyckade” bilder från Australien/Singapore-resan i höstas. De fick mig också att tänka på massa fina saker från resan och så fick jag även ett och annat blogguppslag på köpet. Jag är nog inte klar med resan ändå, trots allt.

Well. Här är ett gäng bilder som ni aldrig kommer hitta i något naturfotomagasin!

BAKOM KULISSERNA | Fler bakom-kulisserna-inlägg finns här.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.