Throwback och fallskärmshopp på västkusten

Jag städar i bildarkivet till och från. Rätt som det är snubblar jag över massa gamla minnen. Allt från andra sidan jorden till en middag på stan för massa år sedan till. Eller fallskärmshoppning på västkusten. Idag blir det därför #throwbackthursday och filmmaterial, som ni hittar längst ner i inlägget.

Det här var mitt tredje fallskärmshopp. De två första gjorde jag i Östersund 2007 och 2010. Sedan blev det alltså Näsinge flygfält utanför Strömstad den 17 juli 2012, en sommar då min bror hängde där ute och jobbade som tandemfotograf.

Plötsligt satt jag i planet på väg upp mot 4200 meter. Med inte bara en fotograf utan två. Det slutade med det ballaste familjefotot som finns i hela vårt släktträd. Jag och bror. I 200 knyck över Strömstad, västkusten och det magnifika skärgårdslandskapet långt där nere.

Hoppet filmades också och även om bildkvaliteten inte är den bästa (hej GoPro anno 2012) så har jag hellre det än ingen film alls. Allt är filmat av Robban Rydén Fogelberg och Kaj Diselöv och det är Kaj som tagit omslagsbilden.

Hur som helst. Hoppa fallskärm i Strömstad var det. Ni hittar det antingen direkt här i inlägget eller så surfar ni in på min Youtube-kanal och kollar den där. Sedan tycker jag så klart att ni ska prenumerera på kanalen om ni inte redan gör det.

Någon annan som hoppat eller vill hoppa?

FLYINGDRYDEN PÅ YOUTUBE | Klicka här för ett prenumerera!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.