Veckan i Bangkok – bakom kulisserna

Det är snart ett år sedan jag var i Bangkok, vilket också är min senaste långresa. Ett år sedan! Ett år som inte liknat något annat. Så, jag tänker här släppa det som är just nu och istället blicka lite bakåt. Det här var mitt första besök i Thailand och det blev en riktigt fin tripp som gav mersmak både på Bangkok som stad men också Thailand som land. Jag vill se mer och längtar verkligen tills den möjligheten ges igen. Jag är långtifrån klar!

Rätt in i bildarkivet alltså och så kör jag ett bakom-kulisserna-inlägg, som jag gör efter vissa resor (finns fler såna inlägg här). Lite snett. Lite ofokuserat. Inte särskilt stiligt alla gånger. Men att även point-and-shoot-bilderna från höften får se bloggens ljus och få sina femton minuter i rampljuset.

Läs mer om resan till Bangkok

Jag har skrivit en del om resan till Bangkok. Till exempel om Thailands högsta takbar, om ytterligare några takbarer, Bangkok i kvällsljuset, hur enkelt det är att åka flodbåt i Bangkok, hur det är att flyga med Thai Airways, om hotellet Riva Surya, om kungakröningen och Bangkoks tusen tempel. Och så skickade jag några vykort också.

Så. Bakom kulisserna. Här är det. Och har ni egna tips i Bangkok för nästa besök, lämna en kommentar och berätta!

4 KOMMENTARER

  1. Snubblade in på din blogg idag. Bra, välskrivet och fina foton. Kul att du gillar Bangkok. Jag har varit där en del och testat och recenserat ett 40-tal hotell, och en del takbarer också. Kul att se bilder från de nya stationerna också och att man äntligen kan ta sig till Chinatown smidigt. Jag tycker man hittar den absolut bästa maten där på Yaowarat road. Det dröjer nog dessvärre något år till innan det går att resa dit igen. /

    • Hej! Tack för kommentaren och kul att du hittade in! Ja, Bangkok har jag bara hunnit med en gång men är helt klart sugen på fler besök dit och Thailand rent allmänt. Dåligt utforskat än så länge. 🙂 Ska ta och spana in hotellen du testat, tack för tips!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.