Vlogg: flyga SAS Plus under COVID-19

Efter resan till Rom i början av augusti har jag fått en del frågor om hur det är att resa (med flyg) under den här pågående pandemin. Jag har redan skrivit om det här på bloggen och nu har jag kompletterat det med en film i gammalt hederligt tripreport-format. Här får ni också se hur det var på flygplatsen i Rom, utöver själva flygresan så klart.

Den här tur-och-retur-trippen köpte jag för Eurobonus-poäng och flög ARN-FCO på nerresan och FCO-CPH-ARN på hemresan. Tack vare mitt betalkort så kan jag betala för SAS Go men flyga i SAS Plus. Plus är SAS version av premiumekonomi vilket normalt sett ger en del fördelar före och under själva resan. Boka sittplats vid bokningen, business checkin, fast track, lounge, prioriterad boarding, mat ombord, wifi i luften och lite annat.

SAS, och även flygplatserna, har ju under pandemin valt att dra in på en hel del service. Exempelvis var fast track stängt, liksom alla lounger. Inte heller blev det någon mat ombord men väl wifi och en flaska vatten.

För att se filmen, klicka igång den här nere eller surfa in på min Youtube-kanal och kolla där. Om ni inte redan prenumererar, gör gärna det genom att följa länken här under.

FLYINGDRYDEN PÅ YOUTUBE | Klicka här för ett prenumerera!

Avråda resande eller inte?

Jag vet att många starkt ifrågasätter utlandsresor just nu och för dem spelar det mindre roll om UD:s egen avrådan har hävts eller om restriktionerna har lättats upp. Själv vare sig råder eller avråder jag från resor oavsett det gäller inrikesresor eller utomlands.

Alla har ett eget ansvar och det ansvaret gäller oavsett man är i Rom eller trängs på en strand i Tylösand med 45000 andra. För mig handlar det om att vara påläst, uppdaterad och se över vilka restriktioner som finns samt var de finns. Läget har ju en förmåga att ibland förändras från dag till dag.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

1 KOMMENTAR

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.