44:an, 183:an och tydligen en tradition

Det verkar, nästan lite omedvetet faktiskt, ha blivit lite av en tradition för oss att fira födelsedagarna på Clarion här hemma i Östersund. Vi kom på det igår kväll, när vi återigen satt och firade en födelsedag med middagen serverad på bordet. Det var nämligen samma procedur förra året den här dagen, följt av min egen 40-årsdag i sviten i våras. Och så i går då, när Maria fyllde år.

Fint ändå. Jag gillar Clarion. Restaurangen är härligt ombonad, det är en skön miljö att sitta i ett par-tre timmar och framförallt så är maten riktigt bra. Jag brukar ju faktiskt gå hit och luncha ibland och även då håller det riktigt hög klass. För att inte tala om servicen då så klart.

Igår körde vi båda två på deras vegetariska ”Back to the roots”-alternativ. Rostade betor, stekt svamp, picklad lök, friterad vitlök och Karl Johan-emulsion plus riktigt fin tempeh runtom. Vi delade också på en flaska Kumeu Village. Det låter nästan som att jag vet vad jag pratar om men jag var tvungen att googla emulsion.

Gott var det i alla fall!

Middag på Clarion i Östersund
Maria fyller år

183:an

Innan middagen gjorde vi en annan stor grej förresten. Vi tog ett kort löppass på 4,4 kilometer (eftersom Maria fyllde 44). Inte nog med det så var det där runstreak nummer etthundraåttiotre. 183! Vi har alltså tagit ett löppass varje dag det senaste halvåret! Vem kunde tro det när vi joggade igång den 1 maj och hade siktet inställt på enbart månaden ut?

Egentligen skulle jag sluta vid 100. Sedan vid 150. Och sen vid halvårspasseringen. Men… nu är det ju inte så långt till nästa hundratal så jag tänker nog att jag kör vidare. Det gör i alla fall Maria och då kan ju inte jag vika ner mig heller.

Så. 200 nästa då. Börjar inse att det här nog aldrig tar slut…

Jag firar Runstreak #183
Runstreak #183
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.