Österlen, vykort och frusna fingrar

Vita fjälltoppar, vandring till magisk Trollsjö och att trotsa stormiga motvindar. Det kan man ägna sig åt kring Abisko ena helgen. Andra helgen kan man göra något helt annat. Vi har tidigare i veckan hämtat ut elcyklar i Kristianstad och rullat ut i Österlen på våra två hjul. Vi har hunnit hänga med familj (!) och bloggkollegor, ätit god mat och cyklat genom Brösarps böljande backar. Dessutom är vi inte klara än, på resan som ska fortsätta ner mot Ystad.

Jag vet att vi har pratat om kontraster förut. Och jag vet att jag njuter av dem varje sekund av min vakna tid. Okej, nästan i alla fall.

Det får bli några tidiga vykort härifrån, medan vi är på plats. Jaja, nej nej. Det är inte riktigt lika varmt just nu, några dagar i oktobers första halva, som när vi bilade runt här sommaren 2018. Det är bitigt i vinden och fingrarna är kalla. Men det skiter vi i. Lågsäsong är bra grejer och så tänker vi fortsätta att uppleva Sverige även framöver. Och andra länder.

Jaja. Nog om det. Vykort var det. Vykort blir det. Här.

Elcykel längst Sydostleden
Strandhäng utanför Åhus
Hängande lövgrönska ovanför vägen
En vacker höstallé
Utsikt över Österlen, vid Ravlunda
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

6 KOMMENTARER

  1. Är sista bilder Brösarps backar? Ser ju riktigt trevligt ut i så fall. Vi fick ett väderomslag innan vi kom dit och spurtade mest förbi för att hinna färdigt våra 9 mil innan regnet.
    Hälsa Österlen som sagt.

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.