Vlogg: en vacker takeoff från Doha

Samtidigt som det känns väldigt avlägset så känns det ändå som att vi befinner oss på en väg ut ur hela den här dyngan vi landat i år 2020. Jag är optimistisk och tror att vi har sett det värsta. Samtidigt kommer det att bli en rejäl käftsmäll och omställning för oss som post-pandemi gärna fortsätter att dra ut på resor, oavsett det är inom Sverige eller till andra sidan jorden.

I sviterna av de här tankarna satte jag mig och fantasireste en sväng. Youtube är en outtömlig källa och jag fick både dåligt samvete och inspiration på samma gång. Dåligt samvete för att jag inte klippt ihop något till min egen kanal på ett tag och inspiration för att… tja, jag sitter ju på en del material.

Så, jag dammade av en fin takeoff jag kom att tänka på. Kanske inte det mest välproducerade jag publicerat men good enough och ett fint minne från en riktig kalastripp. Det här alltså sista etappen på min Singapore-resa i februari 2019 och i filmen lyfter jag från Hamad International Airport i Doha. Och ja. Jag längtar tillbaka. Till långa flygresor. Till vackra platser. Till det pirrande resesuget i magen.

Är nog inte helt ensam om det heller gissar jag.

MER A350-BLOGG | Qatar Airways Qsuite | Qatar Airways ekonomiklass

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.