Vlogg: SJ nattåg i 1 klass med egen kupé

Nattåg ändå, det är något fint med det. Jag har väldigt lätt att romantisera om en egen kupé där jag gungas till sömn i ett ständigt förändrande landskap utanför fönstret. Det senaste året har jag faktiskt gjort ett par resor med nattåg. Dels till Kiruna i vintras och så resan som jag kommer visa i det här inlägget då jag reste från Östersund till Stockholm. Det gjorde jag i första klass, vilket innebär egen kupé med toalett och dusch.

Faktum är att den här resan gjordes redan i december förra året. Jag har till och med hunnit blogga om den. Däremot har jag inte klippt ihop vloggen, vilken nu då kommer i det här inlägget istället. Bättre sent än aldrig och så vidare, och så mycket har ju inte hänt med produkten i sig under det senaste året (eller ens decenniet).

I korthet kan jag konstatera ett fint sätt att resa över natten på, även om kupén i sig inte är toppklass med flagnande färger och en toalett som inte direkt doftade hallon. Men när jag väl somnat så sov jag fint och vaknade hyfsat utvilad upp när jag närmade mig Stockholm.

Hur som helst. Vlogg var det ju. Den finns så klart på min Youtube-kanal (tillsammans med mina andra reserapporter) och ni hittar den även här i inlägget. Scrolla ner lite bara så. Sedan tycker jag så klart att ni ska prenumerera på min Youtube-kanal om ni inte redan gör det.

Fler som rest i 1 klass med SJ:s nattåg och vad tyckte ni? Lämna gärna en kommentar och berätta!

FLYINGDRYDEN PÅ YOUTUBE | Klicka här för ett prenumerera!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.