Podd – sommaren som hände (och vad som hände)

Alltså. Egentligen har jag ju för längesen (alltså längesen!) konstaterat att sommaren är över. Och det är den. Vi håller ju precis på att braka in i november med vintersulorna först. Det har ju så klart inte hindrat vare sig mig eller Sararesepodden Tur & Retur att spela in ett post-sommaravsnitt. Vad hände? Hur hände det? Varför hände det? Och så klart – hur bra (eller dåligt) var det som hände?

Vi kan konstatera att det var en sommar med många upplevelser. Mestadels bra. Och ett par mindre bra. För egen del tjuvstartade den faktiskt i Skåne och en cykelsemester i maj men just det där landade utanför podden. Annars avhandlar vi fina besök i både härliga Härjedalen och vidunderligt vackra Dalsland. Ja, jag skräder fan inte orden alltså. Det är två platser som ligger mig varmt och hjärtat. Dalsland sedan tidigare och Funäsdalen lite som en nyupptäckt men som jag hoppas jag få uppleva mer av närmaste åren.

Vi pratade även om Liseberg, deras biljettsystem, lite attraktioner och om hur deras virtuella kösystem (inte) fungerade. Släng även in Vildmarksvägen och Skulebergets via ferrata.

Sara har jobbat på Upperud 9:9, vilket jag och Maria besökte en dag i juli. Riktigt fint ställe mitt i den dalsländska vildmarken. Hon berättar också lite om campervanlife och folks allmänna vett och ovett när det kommer till hotellvistelser.

Men vi kan väl ta det därifrån och så får ni lyssna själva. En knapp timmes snack om den sommar som var, kort och gott. Om ni inte redan prenumererar på podden så ska ni så klart göra det. Ni hittar den där poddar finns (till exempel på Spotify) och nya avsnitt kommer typ en gång i månaden.

Sluss vid Upperud, Dalsland
Valkyria på Liseberg
Funäsdalen i Härjedalen
Daniel Rydén vid nedre Brakkåfallet
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.