Den där Qsuite-resan står sig än idag

Tiden går! Det är snart tre år sedan jag flög hem från mitt första besök i Singapore. För att det inte bara skulle bli en tråkig transportresa hem hade jag medvetet sparat en av hela veckans höjdpunkter till slutet. Och jo ja så klart, det blev en riktig höjdare!

Changi Airport i Singapore klev jag ombord på en av Qatar Airways A350-kärror och fick mina första intryck av deras business class, även kallad Qsuite. Första sträckan gick till Doha där jag tog en övernattning innan sista benet flög mig upp till Stockholm Arlanda. Det är den sträckan, DOH-ARN, som jag nu har klippt ihop till en liten tripreport på några minuter och skickat upp på min Youtube-kanal.

Grejen med Qsuite?

Vad är det då som är så speciellt med Qsuite? Först och främst är den av många ansedd som världens bästa business class och den jämförs ofta med andra flygbolags förstaklasskabiner. I Qsuite sitter man i en egen kabin, som går att stänga till med en skjutdärr. Framför sig har man en stor TV och sätet går givetvis att fälla till en riktig säng. Mittenplatserna i kabinen går att kombinera till en dubbelsäng och vill man maxa ordentligt kan man vara ett sällskap om fyra som delar på fyra platser.

Maten ombord var vid båda sträckorna fantastisk och beställdes on-demand, alltså när det passade mig. Däremellan var det bara att luta sig tillbaka och njuta av flygresan. Jag kollade lite film, redigerade bilder från Singapore och njöt av mitt flyglivs bästa upplevelse. Den står sig fortfarande. Med marginal.

Se filmen!

Vill ni ha en full genomgång av Qsuite kan jag rekommendera mitt inlägg om det. Annars så är ni välkomna att titta på filmen här under, alternativt klicka er in på Youtube och titta där. Prenumererar ni inte så gör gärna det, följ bara länken här under så hamnar ni rätt!

Fler som flugit Qsuite eller är sugna på att göra det? Lämna en kommentar och berätta!

FLYINGDRYDEN PÅ YOUTUBE | Klicka här för ett prenumerera!

OBS! Filmen spelades in i februari 2019. Delar av produkten kan ha förändrats sedan dess.

Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.