Podd #2 – Vinteraktiviteter i Jämtland & Härjedalen

Spenderar man en vintervecka eller flera i Jämtland och Härjedalen så behöver man inte direkt stå handlingsförlamad. Aktivitetslistan kan lätt fyllas och täcka dygnets alla vakna timmar, oavsett man är ute efter action eller natursköna och mer stillsamma äventyr.

I poddens andra avsnitt tipsar jag om allt från skotersafari, frusna vattenfall, skidåkning i mindre kända orter och Östersunds ess i rockärmen. Jämtland och Härjedalen är mer än bara utförsåkning i Åre och här får ni bättre koll på vilka möjligheter som finns!

Lyssna på avsnittet

Du kan lyssna på avsnittet i spelaren här under. Podden finns även i ett flertal poddappar både på iOS och Android. Kika till exempel i Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbeanTuneIn eller någon annan app som du kör. Mitt tips är att du börjar prenumerera i någon av apparna och aktiverar aviseringarna. Då får du en ping varje gång det kommer nya avsnitt. Funderingar eller feedback? Dra iväg ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

Martin susar ner för Sönner Tväråklumpen
Martin susar ner för Sönner Tväråklumpen
Vandra till Fettjeåfallet på vintern är enkelt
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.