Podd #8 – Så reser du säkert med dina prylar

Äh, det är bara lite bilder!” eller ”Äh, jag har inget speciellt i min mejl ändå!” är något som man ofta hör på frågan om hur de säkrat upp sina digitala liv. Att dessutom ansluta till okända men vidöppna wifi:s när man reser runt är inte heller något bekymmer för merparten av folk där ute.

Så, hur kan man med några väldigt enkla medel göra sitt digitala liv lite säkrare, både när man är ute och reser och är på hemmaplan? Det går jag igenom i veckans poddavsnitt! Jag pratar VPN, tvåstegsverifiering, lösenordsappar och varför man ska undvika öppna trådlösa nätverk med mera.

Lyssna på avsnittet

Lyssna i spelaren här under! Alternativt kan du få både det här, tidigare avsnitt och kommande i mobilen genom att prenumerera och aktivera aviseringar på den här podden. Du gör det i valfri poddapp som Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbeanTuneIn med flera. Funderingar? Idéer? Feedback? Dra iväg ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.