Podd #9 – Att göra kring Funäsdalsberget på sommaren

Funäsdalsberget i Härjedalen är nog mest känt för sitt fantastiska utbud av skidåkning under vinterhalvåret. Det är ett av Sveriges mest snösäkra områden och i Tänndalen har backarna öppet hela vägen in i maj. Men! Området växer så det knakar även på sommaren! Allt från adrenalinpumpande aktiviteter både upp och ner för berget till livsnjutarstunder med hänförande fjällvyer.

Det här poddavsnittet är för dig som vill ha inspiration inför lediga dagar i härliga Härjedalen och primärt vad som händer på och kring det säregna Funäsdalsberget på sommaren! Mycket nöje!

Lyssna på avsnittet

Lyssna på avsnittet i spelaren här under. Du kan också prenumerera på podden i appar för både iOS och Android. Då kan du även aktivera aviseringar så att du får en ping varje gång det kommer nya avsnitt. Du hittar den i Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbeanTuneIn med flera.

Har du funderingar eller feedback, skicka ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

LÄS INLÄGGET | Blogginlägget med bilder

Funäsdalen i Härjedalen
Tee på hål 7, Funäsdalen

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.