Vlogg: MTRX 1 Klass Plus till Stockholm

I början av januari gjorde jag en liten rälsbunden turné genom Sverige. Jag satte mig på diverse snabbtåg från Östersund ner till Göteborg, tog en natt på hotell innan jag tog samma väg tillbaka dagen efter. Två dagars egentid och 16 sköna timmar i säten på olika tåg, vilket också var själva grejen. Jag ville testa både två nya SJ-produkter men även MTRX snabbtåg och deras 1 klass Pluss mellan Göteborg och Stockholm. Av någon anledning har jag lyckats ducka för de här röda tågen sedan de hade premiär 2015 (!).

Jag har redan bloggat om MTRX-resan så är ni nöjda med textformatet så har ni nog fått er dos. Gillar ni hellre filmversion av samma sak så ska ni definitivt scrolla ner en bit här, eftersom jag har klippt ihop en film om samma resa. Den är bara fem minuter lång och går igenom det mest rimliga i form av 1 klasskupén, sätet, maten, caféet samt lite sköna vyer från ett vintrigt Sverige, sett från rälsen i 200 km/h.

Youtube-kanalen ja. Prenumererar ni inte så gör gärna det, följ bara länken här under så hamnar ni rätt. Där landar det med ojämna mellanrum reserapporter från både tåg och flyg. Filmerna är dessutom ganska korta, kring behagliga 5-8 minuter.

Hur som helst. MTRX 1 Klass Plus var det vi pratade om och här under hittar ni filmen!

FLYINGDRYDEN PÅ YOUTUBE | Klicka här för ett prenumerera!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.