Podd #14 – Snabbtåget Frecciarossa från Milano till Paris

Tidigare i år tog vi oss ner till Milano för att därifrån åka med snabbtåget Frecciarossa 1000 hela vägen upp till Paris. I veckans poddavsnitt tar jag er med på hela resan från starten en tidig morgon i Milano till målet i Paris sju timmar senare. Vi hade dessutom biljetter i den finaste klassen ombord, Executive Class, vilket lite var själva grejen med alltihop.

Så. Hur skön kan en tågresa bli? Hur snabbt är egentligen 300 kilometer i timmen? Varför var vi så sjukt hungriga när vi kom fram till Paris och varför hade vi begränsad utsikt från våra stora feta säten? Det här och en hel del annat berättar jag om i avsnitt nummer 14!

Lyssna på avsnittet

Även om ni kan lyssna på avsnittet direkt här under så rekommenderar jag er att göra det i poddappen ni använder redan idag. Då kan ni dessutom börja prenumerera på podden och få aviseringar när nya avsnitt släpps. Titta till exempel i Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbean eller TuneIn och sök på Flying Dryden. Vill du lämna feedback eller har du funderingar? Skicka ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

En kort paus i Modena på franska sidan
Dryden på Frecciarossa 1000
Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.