Podd #15 – Dagsturer kring Åre (för hela familjen)

Sommaren närmar sig med jättekliv! Här i Jämtland har skidanläggningarna klappat igen vintersäsongen och istället börjat förbereda sig för sommarturisterna. För ja, de blir fler och fler och de klassiska skidorterna gör sitt bästa för att locka så väl extremsportare som barnfamiljer även under barmarkssäsongen. Åre inkluderat så klart.

Något av det skönaste man kan göra i Jämtland på sommaren är att vandra och dagsturer kring Åre finns det orimligt gott om. I veckans poddavsnitt tipsar jag om tio vackra sådana som passar både barn och vuxna, alla med den gemensamma faktorn att naturen står för underhållningen.

Avsnittet baseras på ett av bloggens absolut mest lästa inlägg på senare år, nämligen det om att vandra i Åre. Så, vill ni hellre lyssna än läsa så är veckans avsnitt perfekt för er!

Lyssna på avsnittet

I spelaren här under kan ni lyssna på avsnittet. Det bästa är så klart att börja prenumerera i poddappen som du kanske redan använder. Titta i till exempel Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbeanTuneIn och sök på Flying Dryden så hittar du rätt. Att prenumerera är gratis och fördelen är att du lätt ser när nya avsnitt släpps. Det går också att aktivera aviseringar, så får du en liten notis när det finns något nytt att lyssna på. Har ni funderingar eller feedback? Skicka ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.