Podd #16 – Svemesterönskningar (med gäst i Studio Dryden!)

I veckans poddavsnitt blir det svemesterplanering för hela slanten! Till min hjälp har jag tagit in Maria och tillsammans pratar vi om våra respektive önskningar inför de stundande sommarmånaderna. Vi har klurat lite på varsitt håll och det visar sig bli vara ganska spridda skurar bland idéer och önskemål. Frågan är ju så klart vilka vi kan enas om och på vilka vi får åka var för sig. Vad tror ni?

Från listan kan jag avslöja att det är höga höjder, hemmatrakter, broar, vattenfall, vacker natur och en illa placerad bänk. Vad exakt det handlar får ni lyssna på i avsnittet och en av upplevelserna har vi faktiskt redan bokat…

Lyssna på avsnittet

Avsnittet kan du lyssna på i spelaren här under. Men, det bästa är så klart att börja prenumerera i den poddappen som du kanske redan använder. Titta i till exempel Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbeanTuneIn och sök på Flying Dryden så hittar du rätt. Fördelen med en prenumeration (som givetvis är gratis) är att du får aviseringar varje gång ett nytt avsnitt släpps. I övrigt då? Tja, har du funderingar eller feedback? Skicka ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

Andra resor vi gjort

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.