Podd #17 – 24 timmar i Singapore är en perfekt stopover

För många är Singapore bara ett kort flygplatsstopp innan vidare färd till (eller från) Australien, Nya Zeeland och andra ställen långt där borta. Fast! Det kan de facto vara läge att bryta upp resan och kasta in ett lite längre stopp här. Dels för att bryta upp en väldigt lång flygresa men allra helst för att upptäcka en stad som är väldigt okomplicerad att turista i. Förutom smidiga kommunikationer bjuder Singapore på massor av spännande upplevelser oavsett man gillar takbarer och klassiska drinkar, nöjesliv eller en smältdegel av Sydostasien.

Så ja, det går att uppleva Singapore på en kort stopover, även om man då bara skrapar lite på ytan. I veckans poddavsnitt ger jag er nio konkreta tips på upplevelser om ni bara har ett dygn till godo. Dyrt? Inte nödvändigtvis. Krångligt? Tvärtom.

Lyssna på avsnittet

I spelaren här under kan du lyssna direkt även om det bästa är att leta upp Flying Dryden i den poddapp som du vanligtvis använder. Då kan du både börja prenumerera och även aktivera aviseringar. Då plingar det till i mobilen varje gång det kommer nya avsnitt. Allt det här är så klart helt gratis, precis som poddapparna man lyssnar i. Sök på Flying Dryden i exempelvis Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbean eller TuneIn. Funderingar eller feedback? Skicka ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

Snapshots från Singapore

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.