Podd #18 – Skånska guldkorn att uppleva i sommar

Skåne känns ibland mer som utomlands än Sverige. Kanske har det med närheten till Danmark och resten av Europa att göra eller så är det bara en inbillning från min sida. I vilket fall så är det ett härligt landskap att semestra i och de senaste åren är det ett av mina mest besökta områden. Jag och Maria har bland annat cyklat både Sydostleden och Sydkustleden, vilket verkligen har varit fina upplevelser.

I veckans poddavsnitt går jag igenom ett tjugotal av de platser och upplevelser som vi både sökt oss till och snubblat över när vi rest runt i Skåne de senaste åren. Från Kristianstad i nordost ner till de vackra stränderna i söder och upp till Kullabygden i nordväst. Skåne är faktiskt ett litet landskap i ganska stort format. Fast tvärtom. Eller hur det nu blir.

BLOGG | Sevärdheter i Skåne – 20 kustnära pärlor

Lyssna på avsnittet

Prenumererar du på podden så finns avsnittet redan i din poddapp. Använder du ingen app så går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren här under. Fast ja, använd helst en poddapp för då kan du både börja prenumerera och aktivera aviseringar. Med just aviseringar plingar det till i mobilen varje gång det kommer nya avsnitt.

Allt är så klart gratis, både att lyssna podden i sig och själva poddapparna. Sök på Flying Dryden i exempelvis Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbean eller TuneIn så hittar du rätt. Funderingar eller feedback? Skicka ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

Snapshots från Skåne

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.